Om oss på Revex

Bakgrund

​​​​​​​
Vi började måla plåttak i mitten av 1990-talet. Behovet var stort eftersom den fabrikslackerade färgen på plåten - plastisolen - hade stora brister och flagnade tidigt. Det fanns också gott om ommålade tak som flagnade eftersom det var svårt att få bestående vidhäftning på plastisolbeläggningen.

Vi lärde oss snart att med rätt förarbete och med rätt färgprodukter gick det att få en ommålning som höll betydligt längre i tid än snittet. Nu är färgsystemen som följer plåten från fabrik mycket bättre, men kvalitén på de ommålade taken varierar fortfarande mycket, så behovet är fortfarande stort.

Genom åren har vi stött på alla upptänkliga situationer av problemlösning då inget tak är det andra likt, och har skräddarsytt vår kompetens efter detta. Vi har också utvecklat väl fungerande samarbete med färgleverantörer, plåtslagerier, byggfirmor och ställningsbyggare samt har en god kontakt med berörda myndigheter.

Vår viktigaste ambition är att det ska kännas tryggt att arbeta med oss. Förutom högsta kvalité på produkt och tjänst, så är vi måna att samarbetet ska löpa smidigt på alla plan, med öppen kommunikation och ansvarstagande från vår sida.

Kunder


Vi vänder oss till fastighetsägare och fastighetsförvaltare i både offentlig och privat sektor.
​​​​​​​

Geografiskt område

​​​​​​​
Vårt huvudområde är västra och södra Sverige, med bas i Göteborg, men rör oss längre bort vid behov


IMG 6473IMG 6473
IMG 6473

Utbildningar


Alla som arbetar på Revex har följande utbildningar som minimum:

Arbete på hög höjd
Arbete med mobila arbetsplatsformar
Arbete med ultra-högt tryck
​​​​​​​Arbete på väg

Vi är även certifierade av C.W Lundberg för montering av taksäkerhet, och av Induf AB för rostskyddsmålning med Noxyde-systemet.

Vi stödjer


Vi har valt att långsiktligt stödja Barncancerfondens arbete